Računovodstvo Jeraj d.o.o.

 

Vodice, Ob hribu 10

www.racunovodstvo-jeraj.si

M: 031/332-816
E: info@racunovodstvo-jeraj.si
 

Zamenjava računovodskega servisa

Zamenjava računovodskega servisa za samostojnega podjetnika, manjše podjetje ali društvo je zelo preprosta. Računovodski servis se lahko zamenja kadarkoli v letu, običajno na zadnjega v nekem mesecu. Za nekoliko večja podjetja (10 zaposlenih in več) je običajno najbolj smiselno zamenjati računovodstvo z začetkom novega poslovnega leta.

zamenjeva računovodstvaVečina podjetnikov oz. direktorjev se zelo težko odloči za menjavo računovodskega servisa zaradi strahu, da bodo imeli s tem veliko dela in sitnosti, odvečnih poti, ali npr. da stari računovodja sedaj že dobro pozna njihovo poslovanje, in bo potrebno novemu vse ponovno razlagati ... Po drugi strani, podobno, kot človek nerad menja zobozdravnika ali frizerja, je tudi z računovodjem, saj le ta navsezadnje pozna veliko podrobnosti njegovega poslovanja in osebnih podatkov.

Zamenjava računovodskega servisa vam bo vzela vsega nekaj ur, potreben bo obisk starega računovodskega servisa ter 1 do 2 obiska novega servisa. To bo nekaj najbolje plačanih ur vašega dela. Če znižate ceno računovodstva za samo 30 € na mesec, je to preko 1000 € v treh letih!

Potek zamenjave računovodskega servisa v štirih korakih:

Pri vseh korakih smo vam na voljo, če potrebujete kakršnokoli pomoč ali nasvet. Če vam je odveč pot v računovodski servis na sestanek, lahko pridemo mi k vam.


V Računovodskem servisu Jeraj se trudimo in se bomo trudili, da bo to vaša zadnja menjava računovodskega servisa.

Razlogi za odločitev za Računovodstvo Jeraj

© Računovodstvo Jeraj d.o.o., 2015