Računovodstvo Jeraj d.o.o.

 

Vodice, Ob hribu 10

www.racunovodstvo-jeraj.si

M: 031/332-816
E: info@racunovodstvo-jeraj.si
 

Računovodski servis Jeraj

Računovodstvo Jeraj je družinsko podjetje s preko 10-letno tradicijo, v katerem delujeva z ženo Mileno. Ker večino dela opraviva sama, »vse ostane doma«, zato lahko ponudiva ugodnejše cene računovodskih storitev, kot konkurenca, ki delovno silo najema. Obenem vam to zagotavlja tudi stalno kontaktno osebo v računovodstvu. S tem, da »vse ostane doma«, pa mislim tudi na zaupnost podatkov.

računovodstvo Naša vizija in glavni cilj je zadovoljstvo naših strank, kar dosegamo s kvalitetno in pravočasno opravljenim delom. Pogodbeni odnos že od začetka zastavimo transparentno, z v naprej znanim stroškom storitve. Želimo si dolgotrajnega sodelovanja, saj menimo, da je to tudi v interesu naših strank, ki ne želijo stalnega menjavanja računovodskega servisa.

Vaše podjetje ne bo samo zaporedna številka v našem programu za vodenje knjig, ker se posvetimo vsakemu partnerju posebej in poskrbimo za optimalno, zakonito davčno obremenitev, za še dodaten prihranek, ki je v prid odločitvi za naš računovodski servis.

Svojo dejavnost opravljamo na sedežu v Vodicah, kjer ste vedno dobrodošli. Za prevzem in dostavo dokumentov se lahko dogovorimo tudi kjerkoli drugje, lahko tudi na vaši lokaciji, ali pa v kakšnem lokalu na kavi. Enako velja tudi za začetni in vse nadaljnje sestanke.


Vabim vas, da si na naši spletni strani ogledate informativni cenik in nam nato pošljete zahtevo za ponudbo in se prepričate o ugodnih cenah.

Zdaj je pravi čas za razmislek o menjavi računovodskega servisa.


Marko Jeraj, univ. dipl. org, ekon.

Razlog
za menjavo računovodskega servisa

Po rezultatih neke analize, ki jo je izvedla Zbornica računovodskih servisov, je kar četrtina uporabnikov računovodskih storitev z njimi nezadovoljna. Kar tretjina anketiranih od skupno 1397 podjetij je računovodstvo zamenjala zaradi nenatančnosti, slabe kakovosti in nezanesljivosti. Druga tretjina je vzrok za nezadovoljstvo opredelila previsoko ceno storitev. Drugi vzroki so še neprofesioanlnost, neodzivnost, slabo svetovanje in slab odnos do strank.
(Vir. Časnik Finance, 3.9.2013)

V računovodstvu Jeraj se trudimo biti vaš zaveznik pri premagovanju tega obveznega "zla", v zvezi z računovodstvom in davki, ki so z dneva v dan višji. To nam uspeva ker s strankami skušamo vzpostaviti osebni odnos, se stalno strokovno izpopolnjujemo in gradimo na dolgoročnem vzajemnem zadovoljstvu.

 

Stranke, ki pridejo k nam od drugih računovodskih servisov, so nemalokrat presenečene nad našo neverjetno hitro odzivnostjo. Pravijo, da tega preprosto niso bili navajeni, ...

 

V računovodstvu Jeraj naredimo marsikaj zastonj, a ne zaman!

Zahtevajte ponudbo!


© Računovodstvo Jeraj d.o.o., 2015